Termék kategóriák
Termék kategóriák

Törzsvásárlói rendszer

Hogyan lehetek törzsvásárló?

A webáruházban egyszeri 50.000 Ft elköltése után lehetsz törzsvásárló. Automatikusan a törzsvásárlói rendszer tagja leszel és a következő vásárlásodtól már élvezheted a törzsvásárlói programmal járó kedvezményeket.

Fontos, hogy csak regisztrációval rendelkező vásárlók lehetnek törzsvásárlók.  A törzsvásárlói kedvezményeket egy beregisztrált fiókhoz társítjuk, ezért nagyon fontos, hogy mindig ugyanarról az e-mail címmel lépj be a rendelések leadásához.

 

Milyen előnyökkel jár a törzsvásárlói rendszer?

  • Minden vásárlásod ezentúl kedvezőbb lesz, amely előnyöket nemcsak te, hanem ismerőseid is élvezhetnek, ha a regisztrált e-mail címmel vásárolnak.
  • Bizonyos akciók csak a törzsvásárlóknak lesznek elérhetők
  • Minél többet költesz, annál nagyobb lesz az elérhető kedvezmény

  

Milyen törzsvásárlói sávok vannak?

Bronz: 50.000 Ft egyösszegű rendelés után már a törzsvásárlói programunk bronz csoportjába kerültél, és innentől kezdve a következő vásárlásodtól, minden termékünkre további kedvezményt fogsz kapni. Érdemes a többi vásárlásodat is ezzel az e-mail címmel bonyolítani, hogy minél nagyobb kedvezményt érhess el.

Ezüst: Amennyiben az áruházban már leadtál 200.000 Ft érékben rendelést - amely lehet több rendelésből leadott összeg is - átkerülsz az ezüst sávba, ahol már 5% kedvezményben részesült a vásárlásaidból. (Fontos, hogy már a bronz csoport tagja legyél, tehát már egyszer költöttél egyösszegben 50.000 Ft-ot.)

Arany: Amennyiben az áruházban 500.000 Ft felett adtál le rendelést - amely érték több vásárlásból is összeadódhat - átkerülsz az arany sávba, és már 7% állandó kedvezménnyel tudsz vásárolni. 

 

Milyen azonnali kedvezményeket kapok?

Bronz csoport esetében 3% kedvezmény minden vásárlásodból és minden termékből.

Ezüst csoportban 5% kedvezmény minden vásárlásdoból és minden termékből.

Amennyiben az arany törzsvásárlói csoportba tartozol, minden vásárlásdoból és minden termékből 7% kedvezményt kapsz örökre.

 

Miben különbözik a pontgyűjtés és a törzsvásárlói rendszer?

Mindkét rendszer regisztrációhoz kötött, hiszen csak így tudjuk a rendeléseket összesíteni és te is így látod át a rendeléseidet. Alapvető különbség, hogy a hűségpontok esetében 2% kedvezményt biztosítunk, itt nincs minimális rendelési összeg, a következő vásárlásodnál már be is válthatod a gyűjtött pontodat. Minden 100 Ft vásárlás után 2 pontot ír jóvá a rendszer, amely beváltásnál 2 Ft-ot jelent. A hűségpontokat 365 napig válthatod be.

A törzsvásárlói rendszernél akár 7% kedvezményt is elérhetsz, viszont van egy 50.000 Ft kezdő rendelési összeg. Innentől kezdve azonban nagyon sok kedvezményhez jutsz. A törzsvásárlói rendszernek nincs elévülési ideje, ha egyszer bekerültél, akkor örökre megkapod a kedvezményeket.

Ezenkívül még rengeteg különleges ajánlatot kínálunk neked, hiszen ott van az online pénztárcás ajánlatunk is, ahol nemcsak nálunk, hanem más webshopokban is elköltheted a megszerzett pontokat.

Válaszd ki melyik kedvezményünk felel meg neked a legjobban és aktuális akciókért, nyereményjátékokért iratkozz fel a hírlevelünkre, figyeld Facebook oldalunkat.

  

Ha bármi kérdésed van, keress minket a hello@mekoutlet.hu e-mail címen vagy az alábbi telefonszámon: +36 1 300 9092

 

 

Elégedettségi garancia

Cégünk 15.000+ online rendelést szolgált ki

Szakértői segítség

Nem hagyjuk hibásan választani, telefonon segítünk.

Kiváló ár-érték arány

Törekszünk a kedvező online árak biztosítására

Széles termékkínálat

Több mint 20.000 termék elérhető az oldalunkon.