Szuper hírünk van! Bővítjük csapatunkat, ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRSAT keresünk HOME OFFICE munkavégzéssel!

Érdekel a pozíció? Szereted az értékesítői feladatokat? Motivál, ha sikerül egy üzletet megkötnöd, úgy hogy a vevői igényeket maximálisan figyelembe vetted és megtaláltad a legjobb ajánlatot  üzleti partnerednek? 

Amennyiben a válaszod mindhárom kérdésre IGEN, olvass tovább, hogy megtudd mit várunk el tőled és mit nyújtunk neked, mire számíthatsz, ha velünk dolgozol.

Kit keresünk?

  • Olyan embert keresünk, aki rendkívül kitartó és agilis, hiszen a megfelelő munkavédelmi ruha kiválasztása nem könnyű feladat, sok tényezőnek kell megfelelnie, hogy mindkét fél elégedett legyen.
  • Olyan embert keresünk, akinek van már náhány év értékesítői tapasztalata, előny, ha tisztában van a munkavédelmi előírásokkal, de nem kizáró ok, ha nem, ha más területről jöttél, de érdekel a munkavédelmi termékek piaca. Oktatással és mentorálással segítünk, hogy minél hamarabb megkösd az első üzleted.
  • Olyan embert keresünk, aki önálló és  mindemelett proaktív gondolkodása van, projektív szemlélettel bír. A partnereidet egyedül kell kezelned, megoldásokat egyedül kell hoznod. Természetesen egy egész csapat mögötted áll, ügyfélszolgálati és  marketing támogatást is kapsz. 

Kik vagyunk?

  • Cégünk 3 éves indulása óta, már több mint 15.000+ csomagot adott fel munkaruházat és védőeszköz webáruházában. Figyelemmel kísérjük az iparág fejlesztéseit, és folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

Mit nyújtunk?

  • Versenyképes fizetés, mert hiszünk abban, hogy csak a megelelően támogatott munkavállalóból lesz stabil, lojális, hosszú távon velünk dolgozni akaró munkatárs. A bérezésed két részből fog összeállni, lesz egy alapbéred és egy teljesítmény alapján számított bér, amelynek a felső határa a csillagos ég.
  • Home office munkavégzés. Elsősorban B2B partnerekkel kell a kapcsolatot tartanod, a telefonhívásokat és levelezéseket nyugodtan végezheted otthonról.
  • Folyamatos fejlődési lehetőség. Az első időkben mentorálás, utána pedig a szakmában elismeréssel rendelkező szakemberek tartanak előadásokat az újdonságokról.
  • Kizárólag elismert márkák (Portwest, Rock Safety, Ganteline stb) termékeit forgalmazzuk, így a termékek minőségével soha nem lesz gondod, a partnerek igényeinek kiszolgálása pedig csak rajtad múlik. 
  • A kemény munka mellett fontosnak tartjuk a kikapcsolódást is, évente többször tartunk csapatépítő napokat, amely segít egy még jobb csapat összekovácsolásában.

Amennyiben úgy érzed, hogy jelentkezel hozzánk, aminek mi nagyon örülünk, az alábbi űrlap kitöltése mellett töltsd fel pdf formátumban önéletrajzodat és motivációs leveledet. 

Várjuk jelentkezésedet! A feltöltést követően 1 héten belül jelentkezni fogunk. 

 

 

Elégedettségi garancia

Cégünk 15.000+ online rendelést szolgált ki

Szakértői segítség

Nem hagyjuk hibásan választani, telefonon segítünk.

Kiváló ár-érték arány

Törekszünk a kedvező online árak biztosítására

Széles termékkínálat

Több mint 20.000 termék elérhető az oldalunkon.