Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2020. 07. 11. 17:03:47
Acélbetét vagy kompozit orrmerevítő? A munkavédelmi cipők és bakancsok terén joggal merül fel a munkáltatók és a munkavállalók részéről is, hogy az adott lábbelit acélbetétes vagy kompozit orrmerevítővel érdemes-e megvenni. A döntés elsőre biztosan nem egyszerű, de megkönnyítheti, hogyha birtokában vagyunk az ehhez szükséges szakmai tudásnak. Éppen ezért az alábbiakban összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amire szükség lehet az acélbetétes, vagy kompozit munkavédelmi cipők terén.
2020. 07. 10. 12:50:45
Tökéletes hegesztőruha kiválasztása

A hegesztés egy olyan szakmai munkakör, mely megköveteli a tudást, az odafigyelést és nem utolsó sorban a megfelelő munkaruha meglétét. E téren a tökéletes hegesztőruha kiválasztása komoly fejtörést is okozhat, hiszen a kínálat roppant széles és minden embernek egyéni igényei vannak a munkaruhákkal kapcsolatban.

2020. 06. 27. 20:21:11
Munkahelyi elsősegély dobozok típusai Magyarországon minden munkahely esetében biztosítani kell a megfelelő elsősegélynyújtási lehetőségeket. Ennek természetesen személyi és tárgyi feltételei is vannak, melyekről a munkáltatóknak kell gondoskodnia. Tárgyi feltételként a munkahelyi elsősegély dobozok típusai közül választhatnak a munkáltatók, melyek mindegyike eltérő szintű felszereltséggel rendelkeznek. Az alábbi cikkben ezekkel foglalkozunk részletesebben.
2020. 06. 26. 11:14:20
Hogyan válassz munkavédelmi szemüveget nyárra? A munkavédelmi ruhán túl, egyes munkakörök megkövetelik a munkavédelmi szemüveg meglétét is. Ezek kiválasztása szintén nem könnyű feladat, hiszen számos védelemmel és különböző kivitelekkel találkozhatunk. Külön problémát okozhat az a munkáltatóknak és munkavállalóknak, hogy hogyan válasszanak munkavédelmi szemüveget nyárra. Az alábbiakban ezt a témát részletezzük a döntés megkönnyítése érdekében.
2020. 06. 20. 12:15:13
Hűsítő munkavédelmi eszközök a nyárra (hűsítő törölköző, nyakkendő, mellény, napszemüveg) A hűsítő munkavédelmi eszközök a nyárra elengedhetetlenek, főképp ha a szabadban kell munkát végeznünk. Szerencsére ma már rendkívül széles választék áll rendelkezésre, amik között speciális törölközők, kendők, mellények is megtalálhatók. Ezek létezésről azonban sok munkáltató és munkavállaló sem tud.
2020. 06. 18. 18:33:34
Nyári munkavédelmi tippek a szabadban A nyári hőség roppant veszélyes lehet, bármely szabadtéren dolgozó munkavállaló számára, ezért az ő védelmük elsődleges munkavédelmi szempontból. Ehhez a munkáltatónak mindenképp szükséges bizonyos lépések megtétele és körülmények biztosítása. A munkavállalók védelméhez az alábbi nyári munkavédelmi tippeket a szabadban dolgozók védelme érdekében mindenképp érdemes lehet betartani.
2019. 12. 22. 18:41:48
Számít-e a munkavédelmi sisak színe?

Mi az a védősisak? Kiknek és miért kell viselnie? Miért vannak különböző kialakítású és formájú sisakok? Egyáltalán van-e a színeknek jelentősége? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ a következő leírás, melyben mindent megtudhat a munkavédelmi sisakokról.

2019. 11. 25. 19:19:52
Milyen munkavédelmi cipőt válasszunk télire?

Milyen szempontok szerint kell kiválasztani a téli munkaruházatot, és főként a munkavédelmi cipőt? Az alábbiakban egy részletes leírás következik a legfontosabb kritériumokról, hogy segítséget nyújtsunk a döntés meghozatalában.

2019. 09. 02. 18:20:07
Kényelmes munkavédelmi cipő Mitől függ, hogy az alkalmazottak elég lelkesen és hatékonyan dolgoznak-e? Számtalan dolog befolyásolhatja a munkavégzést, és a munkakörülmények a toplista élén szerepelnek. Még az olyan, aprónak tűnő dolgok is döntő jelentőségűek lehetnek, mint a lábbeli… Beszélgessünk most egy kicsit arról, hogyan válassz kényelmes munkavédelmi cipőt? 
2019. 08. 11. 14:34:36
A munkavédelem fogalma és a munkavédelem jelentősége Ebben a cikkben összefoglaljuk a munkavédelem fogalmát és jelentőségét, hiszen minden munkaadó számára fontos az alapfogalmak ismerete, hogy értse, mitől lesz biztonságos cége az emberei számára.