Termék kategóriák
Termék kategóriák
Blog

Minőségi munkavédelmi ruhák webáruháza

2019.04.05 15:07
Minőségi munkavédelmi ruhák webáruháza

A munkaruházat jó minősége alapvető szempont kell legyen a számunkra ideális darab kiválasztásához.

A megfelelő munkaruházat elengedhetetlen feltétele a biztonságos és hatékony munkavégzésnek, éppen ezért nem véletlen, hogy egyes munkakörök megkövetelik a munkavédelmi ruha viselését a dolgozók védelmében. Munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt érdeke, hogy a kötelező munkavédelmi ruha biztonságos legyen, valamint kényelmes és komfortos viseletet jelentsen a napi akár több mint 8 órás munkavégzés során.

Rengeteg olyan boltot, webáruházat lehet találni, amik első pillanatra kecsegtető ajánlatot kínálnak, de néhány használat után az általuk árult termékek foszlani kezdenek, romlik a minőségük, amik jobb esetben járnak anyagi kárral a munkáltató számára, rosszabb esetben balesetveszélyes következményei lehetnek.

A MEK Outlet széles választékában találhattok mindenféle munkakörülményhez és időjárási viszonynak megfelelő munkaruházatot, munkavédelmi lábbeliket, csizmákat és bakancsokat, munkavédelmi kesztyűket, szemüvegeket, valamint fej-, hallás- és látásvédőket. Nálunk a minőség kedvező áron érhető el. A webáruházunkban megtalálható márkák egytől-egyig a piac kiemelkedői. Melyek ezek?

 

ROCK SAFETY

A márka több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a munkavédelmi eszközgyártásban, melynek köszönhetően nevük egyet jelent a megbízhatósággal és megfizethetőséggel. A brand termékeinek kialakításában figyelembe veszik a piaci igényeket, azok változásait, így mindig egyedi, specifikus termékeket gyártanak, melyek kielégítik a munkavállalók és munkáltatók igényeit egyaránt. A ROCK SAFETY termékei minden esetben európai tanúsítóintézet által kiadott EU-standardokkal rendelkeznek. Kíváncsi vagy, milyen munkavédelmi ruházatot és eszközöket szerezhetsz be a márkától oldalunkról? Kattints kínálatunkért ide! 

 

PORTWEST

A PORTWEST nem kevesebb, mint 110 éves tapasztalattal rendelkezik és világszerte vezető szerepet tölt be a munkavédelmi ruházat világában. Termékeiket nem csupán a biztonság és a védelem, de a stílus, kényelem és minőség jegyében tervezték meg a nemzetközi szabványoknak megfelelően. A márka védjegyévé váló lángálló munkaruhák, nagy láthatóságú ruházatok, védőcipők, kézvédelmi és személyi védőfelszerelései méltán tették a PORTWEST-et világszinten elismert gyártó és forgalmazó vállalattá. Az oldalunkon kapható termékeiket megtekintheted ide kattintva! 

 

Elégedettségi garancia

Cégünk 15.000+ online rendelést szolgált ki

Szakértői segítség

Nem hagyjuk hibásan választani, telefonon segítünk.

Kiváló ár-érték arány

Törekszünk a kedvező online árak biztosítására

Széles termékkínálat

Több mint 20.000 termék elérhető az oldalunkon.