Termék kategóriák
Termék kategóriák
Blog

Ezekkel a munkavédelmi ruhákkal készülj őszre!

2020.08.28 15:50
Ezekkel a munkavédelmi ruhákkal készülj őszre!

A hűvös őszi idő és a változó időjárás próbára teszik a szabadban vagy huzatos helyen dolgozó munkavállalókat. Nemcsak az alacsony hőmérsékletre, hanem az erős szélre és sok csapadékra is fel kell készülnünk. Mutatjuk azt az 5 munkavédelmi ruhadarabot, melyekkel érdemes az őszi időre készülni.

1. Munkavédelmi pulóver őszi időben

A pulóver praktikus ruhadarab. Elsősorban kora őszre ajánlott. Ekkor még nincs szükség kabátra. A pulóver nem akadályozza a munkavégzést, könnyű benne mozogni. Választhatunk vékonyabb vagy vastagabb változatot, eldönthetjük, hogy kapucnival ellátott fazont szeretnénk-e. Mindez ízlésünktől és munkánk típusától függ.

 

2. Munkavédelmi esőkabát őszre

Az ősz elengedhetetlen kelléke az esőkabát. Azért is, mert enyhe időben pulóverrel kombinálva tökéletes kényelmet biztosít. Ha sok csapadék várható, akár egész szettet is vásárolhatunk: esőnadrágot és kabátot együtt. Lényeges, hogy bár vízhatlan anyagból készült, az esőkabáton legyenek szellőző nyílások. Így elkerülhető a párásodás és a felesleges izzadás.

 

3. Őszi munkavédelmi kabát

Október végén már előfordulnak kisebb fagyok, egyre romlik az idő. Elkerülhetetlen a munkavédelmi kabát használta. A jó hír, hogy egy kivehető béléssel ellátott modell az őszi és a téli hőmérsékletre is megfelel. Vagy vehetünk levehető ujjú kabátot, így a fagyok előtt mellényként használhatjuk. Munkavédelmi dzsekik választékát is ajánljuk számodra.

 

4. Munkavédelmi nadrág hideg időben

Őszre és télre hosszúnadrágot érdemes beszereznünk. Munkához ez egyébként is biztonságosabb, hiszen védi lábunkat a sérülésektől. A nadrág legyen erős, strapabíró anyagból. Válaszhatunk kertésznadrág fazont is.

Tipp: Bármilyen munkavédelmi ruházatot választunk, figyeljünk a lelógó madzagokra, zipzárakra. Ezek könnyedén beakadnak a munkagépbe és balesethez vezetnek. Sok esetben a biztonság érdekében érdemes egyszerűbb kialakítású ruhát venni.

 

5. Munkavédelmi cipő őszre

A munkavédelmi cipőre szintén egész évben szükség van. Ugyanakkor ősztől fokozottan fontos, hogy vízhatlan legyen vagy tartalmazzon vízálló bevonatot. A sérüléstől való védelem a munkavédelmi cipő alapvető funkciója. Munkánktól függően választhatunk orrvédelemmel vagy orr- és talpátszúrás védelemmel ellátott darabot.

 

Összefoglalva: Ha szeretnénk felkészíteni munkavállalóinkat vagy saját magunkat az őszi szezonra, akkor gondolnunk kell a megfelelő munkavédelmi ruházatra. A leggyakrabban szükséges ruházati elemek a pulóver, esőkabát, kabát, nadrág és cipő. A munka típusától függően természetesen lehetnek eltérések.

Elégedettségi garancia

Cégünk 15.000+ online rendelést szolgált ki

Szakértői segítség

Nem hagyjuk hibásan választani, telefonon segítünk.

Kiváló ár-érték arány

Törekszünk a kedvező online árak biztosítására

Széles termékkínálat

Több mint 20.000 termék elérhető az oldalunkon.