Termék kategóriák
Termék kategóriák
Blog

Arccal a télbe: fejvédelem a hidegben

2020.11.27 15:58
Arccal a télbe: fejvédelem a hidegben

Kinti munkavégzés során nagyon nem mindegy, hogy mennyire érezzük magunkat komfortosan. Amennyiben az idő több mint felében szabadtéren tartózkodunk 4 foknál hidegebb időben, abban az esetben hidegnek minősíthető az adott munkahely. Ez azonban nem akadályozhatja meg a tevékenységet és az előre haladást. Annak érdekében, hogy melegen és biztonságosan tartsuk magunkat és a testünket, védőfelszerelésre van szükségünk.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen eszközök kellenek a hidegben való munkavégzéshez.

Mivel kell szembenéznünk hideg időben?

Amikor a hőmérséklet még a négy fokot sem éri el odakint, számos veszéllyel kell szembenéznünk. A tünetek között szerepelhetnek a légúti megbetegedések, a reumás fájdalmak, a fagyási sérülések és nem utolsó sorban a fáradtság is. Ezek mind befolyásolják az aktivitásunkat és a gördülékeny munkavégzésünket.

A legnagyobb hidegben járhat extra pihenőidő, tea, de akár munkavégzés alóli felmentés is. Mindezek elsősorban a szabadban végzett fizikai munkák esetében kérhetőek. Hidegnek minősülő munkakörben biztosítani kell, hogy a dolgozó óránként 5-10 perces pihenőidőt kapjon. Ezt azonban a munkavégzés környezetéhez képes melegebb, ülőalkalmatossággal ellátott helyen kell tölteniük.

Szükségesség válik továbbá a hideg elleni védőruha és védőeszköz biztosítása is. Ez lehet téliesített kabát, mellény, kesztyű vagy éppen egy bélelt munkavédelmi bakancs is. Ezekben az esetekben figyelembe kell venni a munka és védőeszköz viseléséből adódó megterhelést is. Ez azt jelenti, hogy vannak esetek, amikor a felszerelés hordása következtében a dolgozó kevésbé tud mozogni, rosszabban hall vagy éppen kevesebbet lát a környezetéből.

Milyen kiegészítőre van szükségünk télen a munkában?

Télen nem csak az aláöltözetre kell hangsúlyt fektetni. Fontos, hogy a felső réteg is minőségi legyen. Védje a viselőjét a mechanikus hatásoktól és az időjárás viszontagságaitól is. Hideg időben szükséged lesz bélelt kabátra és nadrágra, polár pulóverre, aláöltözetre és egyéb kiegészítőre. Egyéb termék lehet kézmelegítő sál vagy éppen téli munkasapka is.

Téli munkasapka

A hideg időben mindenképpen szükség van téli munkasapkára. Webshopunkban számos fajta terméket találhatsz. A kötött változat előnye, hogy puha, szellőzik, mégis melegen tartja a fejünket. A kifordítható verzió pedig amiatt tökéletes választás, mert viselőjének jó láthatóságot biztosít.

Hol vásárolhatsz téli munkasapkát?

Webáruházunkban téli munkasapkák, baseball változatok széles választékával várjuk az érdeklődőket. A legjobb minőségű darabok kényelmesek, strapabíróak és nem utolsó sorban komfortos érzetet biztosítanak a munkavégzéshez.

Összegezve:

Hidegebb időben mindenképpen szükség van különböző kiegészítőkre, amelyek a munkában is melegen tartanak bennünket. Ilyen lehet egy bélelt nadrág vagy kabát, egy polár pulóver vagy éppen egy téli munkasapka is. Ezeket könnyedén beszerezheted a webáruházunkban, ahol kedvedre találsz pamut és kifordítható változatokat is.

Elégedettségi garancia

Cégünk 15.000+ online rendelést szolgált ki

Szakértői segítség

Nem hagyjuk hibásan választani, telefonon segítünk.

Kiváló ár-érték arány

Törekszünk a kedvező online árak biztosítására

Széles termékkínálat

Több mint 20.000 termék elérhető az oldalunkon.